Vacatures

We zijn per direct op zoek naar:

Zelfstandigwerkend kok

Jij bent enthousiast, betrouwbaar en flexibel inzetbaar. Je hebt passie voor je werk en wilt het beste uit jezelf halen. Je denkt mee met het maken van een nieuwe kaart. Je houdt van werken met de seizoenen.

Wij zorgen voor een marktconform salaris en een fijne werkplek. We bieden doorgroei mogelijkheden, flexibiliteit en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. We bieden je genoeg uitdaging! We wisselen met de seizoenen van kaart en uiteraard heb je daar inspraak in. We bieden je een contract voor 40 uur per week.

Heb je een afgeronde koksopleiding? Ben je stressbestendig en probleemoplossend? Toon je initiatief en ben je leergierig en creatief? En weet jij je collega’s en onze gasten enthousiast te maken voor mooie, eerlijke producten en gerechten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Mail je CV en motivatie naar Mariska via info@demuntbodegraven.nl

Medewerker bediening (38 uur)

Maak je graag cocktails? Heb je verstand van wijn of ben je bereid dat te leren? Ben je super gastvrij?  Toon je initiatief? Ben je loyaal en collegiaal? En geef je onze gasten een geweldige beleving? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jij hebt ervaring in de horeca en weet wat er wordt verstaan onder gastvrijheid. Je bent leergierig en werkt graag in een team. Bovendien ben je flexibel en in het weekend inzetbaar.

Wij zorgen voor een marktconform salaris en een fijn team. We bieden doorgroei mogelijkheden, flexibiliteit en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. We bieden een contract voor 38 uur per week.

Mail je CV en motivatie naar Mariska via info@demuntbodegraven.nl

Leerling kok of bediening

Voor het komende jaar zijn we weer op zoek naar een leerling voor in de keuken en de bediening. Ben jij eerste- of tweedejaars en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken?

Mail je CV en motivatie naar Mariska via info@demuntbodegraven.nl

Nieuwe dinerkaart

met lente gerechten

Bekijk nu

Reserveren

lekker op het terras

Bekijk nu

Werken bij ons?

Kijk voor de vacatures

Bekijk nu

We houden ons aan de corona regels

voor onze veiligheid

Bekijk nu

Copy link
Powered by Social Snap