Vacatures

We zijn per direct op zoek naar:

Toppers in de spoel

Ben jij 16 jaar en klaar om geld te verdienen? Wil jij ’s avonds en in het weekend werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar toppers voor in de spoel!

Wij zorgen voor een marktconform salaris en een fijn team. We bieden doorgroei mogelijkheden, flexibiliteit en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Mail je CV en motivatie naar Jurgen via info@demuntbodegraven.nl

Medewerker bediening Kookstation (Oproepbasis)

Maak je graag cocktails? Heb je verstand van wijn of ben je bereid dat te leren? Ben je super gastvrij? Toon je initiatief? Ben je loyaal en collegiaal? En geef je onze gasten een geweldige beleving? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jij hebt ervaring in de horeca en weet wat er wordt verstaan onder gastvrijheid. Je bent leergierig en werkt graag in een team. Bovendien ben je flexibel en in het weekend inzetbaar.

Wij zorgen voor een marktconform salaris en een fijn team. We bieden doorgroei mogelijkheden, flexibiliteit en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. We bieden een oproepcontract.

Mail je CV en motivatie naar Jurgen via info@demuntbodegraven.nl

Leerling kok of bediening

Voor het komende jaar zijn we weer op zoek naar een leerling voor in de keuken en de bediening. Ben jij eerste- of tweedejaars en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken?

Mail je CV en motivatie naar Jurgen via info@demuntbodegraven.nl

Welkom!

Bekijk hier onze menu kaart

Bekijk nu

Reserveren

lekker op het terras

Bekijk nu

Werken bij ons?

Kijk voor de vacatures

Bekijk nu

Wij houden ons aan de corona regels

voor onze veiligheid

Bekijk nu