Over ons

In 2017 zijn wij gestart met ons nieuwste restaurant: De Munt. In het hart van Bodegraven aan het Raadhuisplein hebben wij ons gevestigd. Wij onderscheiden ons met onze verse, mooie producten. Door samen te werken met lokale leveranciers garanderen wij de versheid van al onze gerechten.

Bovendien maken wij álles zelf. Van de mayonaise bij de friet tot de frietjes zelf, het stuk appeltaart bij de koffie tot aan het ijs wat we maken bij onze eigen ijssalon De Zoete Inval. Alles wat u proeft is gemaakt met heel veel liefde door ons team.

Voor de lunch en het diner hebben wij met grote zorg de lekkerste gerechten samengesteld. Maar ook voor de borrel in de avond doen wij ons uiterste best. Zo hebben wij de lekkerste cocktails en uitgebreide borrelplanken om iedereen een onvergetelijke avond te geven. En wat dacht u van maar liefst 12 verschillende wijnen waar u uit kunt kiezen? Zo zit er altijd wel iets voor u bij.

Daarbij denken wij aan al onze gasten. Voor zowel zakelijke lunches als voor een diner met kleine kinderen en alles daartussenin kunt u bij ons terecht. Wij hebben namelijk diverse ruimtes in ons restaurant, waardoor u altijd rustig kunt zitten met uw gezelschap. Ook hebben we een kinderruimte ingericht met spellen, verkleedkleren en zelfs een pinball machine. Zo kunnen zij zich de hele avond vermaken.

Nieuwe dinerkaart

met herfstgerechten

Bekijk nu

Nu ook te bestellen!

je favoriete gerechten bij jou thuis

Bekijk nu

IJs van de Zoete Inval

het perfecte dessert

Bekijk nu

Broodjes en salades

de ideale lunch tijdens thuiswerken

Bekijk nu

Copy link
Powered by Social Snap