Fles Segredos rosé

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid

9,50

Let op: Bestellen is momenteel niet mogelijk.
Categorie:

Beschrijving

Rosé maken is net thee zetten: als je de boel er iets te lang in laat hangen gaat het mis. Deze inheemse druiven mogen maximaal 8 uur in het gekoelde druivensap liggen. Dan gaat de toeter. De rosé is dan fruitig en rond met toch wat Portugese stoerheid